restaurant logo
Da Valentino
Mediterranean
The steak of tuna
The steak of tuna
65.00 CHF
served pink, with a bouquet of salads, Meaux mustard sauce. Part of the tasting menu (2 courses 65.-, 3 courses 75.-, 4 courses 85.-).
Beef tartare
Beef tartare
65.00 CHF
with fresh summer truffle and Parmesan mousse. Part of the tasting menu (2 courses 65.-, 3 courses 75.-, 4 courses 85.-).
Sautéed shrimp
Sautéed shrimp
65.00 CHF
with curry cream, mango and salads. Part of the tasting menu (2 courses 65.-, 3 courses 75.-, 4 courses 85.-).
Escalope of Duck Liver
Escalope of Duck Liver
28.00 CHF
Sautéed with Apple Tatin and Apple Vinegar Syrup
I contenuti presenti sulla Piattaforma, in particolare le fotografie dei cibi e le schede dei ristoranti, sono pubblicati a titolo meramente informativo e senza garanzia, per cui alcuni cibi, bevande e/o servizi (incluso il prezzo) potrebbero non essere sempre aggiornati e/o disponibili.